Fiori framework

Om LEO Pharma

LEO Pharma blev grundlagt i 1908 og er et uafhængigt forskningsbaseret lægemiddelfirma. Med en vision om at blive den foretrukne hudplejepartner, der forbedrer folks liv rundt om i verden,
udvikler, fremstiller og markedsfører LEO Pharma lægemidler til dermatologiske og TTP patienter i mere end 100 lande globalt.

LEO Pharma har sin egen salgsstyrke i 61 lande og beskæftiger omkring 5.000 ansatte over hele verden. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og er ejet af LEO-stiftelsen.

Udfordringen

LEO Pharma stod over for den udfordring, som alle SAP-systembrugere står over for; en brugeroplevelse der fortsat blev forringet i den klassiske SAP og Enterprise Portal-visning. LEO Pharma ønskede at have en brugergrænseflade, der var mobil og intuitiv for at imødekomme enhver nutidig IT-brugers forventninger.

Løsningen

LEO Pharma bad om et SAP Fiori framework i samspil med en SAP UX-strategi. SAP Fiori muliggør de fælles SAP-processer såsom tidsregistrering, SAP workflow, forretningsfunktioner osv. på en mere intuitiv og eksekverbar måde fra pc, tablet og smartphone. Den centrale komponent i SAP Fiori er Fiori Launchpad, som indeholder alle apps (SAP-funktionalitet) og vil være det eneste indgangspunkt for slutbrugere. Dette sikrer den samme genkendelige visning af SAP – uanset hvilken enhed de bruger. LEO Pharma modtog endvidere en løsning bygget på SAP Cloud Platforme, og dermed er løsningen sikret til fremtidig udvikling og integration.

Nøglefordele

LEO Pharma gik live i december 2017 med en etableret infrastruktur samt apps til at foretage tidsregistrering, og også for at give ledere mulighed for at gennemføre godkendelser på Fiori Launchpad. Dette er kun udgangspunktet, da visionen er at tilføje funktionalitet på en måde, der vil afvikle SAP portalen. Nu ser LEO Pharma, at der er et standardværktøj og en metode, der kan gøre SAP-oplevelsen en fornøjelse, og at en mobil brugeroplevelse er et centralt ben i en ERP-strategi fremadrettet.

Hvorfor 2BM?

“Sammen med 2BM har vi startet rejsen mod en samlet og digitaliseret brugeroplevelse inden for SAP Fiori frameworket. Vi har allerede etableret SAP Cloud-infrastrukturen, og de første apps ruller ind.”

Anders Thinggaard

Leder af SAP Development hos LEO Pharma, LEO Pharma, LEO Pharma

Want to know more about SAP Fiori UX?

Share This